ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΠΟΔΗ…ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Από την εκδήλωσή μας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, την Κυριακή 26 Ιουνίου ώρα 9:00 π.μ με 11:00 π.μ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπολατίου “Νέα Διάπλαση” Με πολλή συμμετοχή, κέφι και ζωντάνια, ξεκινήσαμε, μια ποδηλατοδρομία 40 ατόμων, στην πλειοψηφία νέων παιδιών από την Παραλία Βραχατίου έως το Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου, φορώντας μπλουζάκια και καπέλα με το σύνθημα ” ΠΟΔΗ..ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”.

Μετά τον τερματισμό, μιλήσαμε, αλληλεπιδράσαμε και τραγουδήσαμε όλοι μαζί, προβάλλοντας θετικό μήνυμα ζωής. Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να προτείνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια θετική στάση κι έναν εναλλακτικό δρόμο ζωής με υγιείς επιλογές, με δύναμη, με αγωνιστικότητα και με τις αξίες της συλλογικότητας, της φιλίας, της αγάπης.

Στον τερματισμό της ποδηλατάδας, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Βασίλης Χατζηνικολάου-παιδοψυχίατρος- μέλος του Δ.Σ του Κ.Π Δίολκος, πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών βραβείων συμμετοχής από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κωνσταντίνο Κανέλλο και τον Γραμματέα κ. Νίκο Δημητρίου και μουσικό δρώμενο με ροκ κι έντεχνα τραγούδια από το Δίολκο και τη Νέα Διάπλαση, λέγοντας ηχηρό ΟΧΙ στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις κι επιλέγοντας Ναι στον αθλητισμό, Ναι στον πολιτισμό και ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Babis Andrikopoulos, τον k. Aris Stavrou και όλα τα μέλη, τα παιδιά της Νέας Διάπλασης για την πολύτιμη παρουσία, συνεργασία και συμμετοχή τους.

Θερμές ευχαριστίες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορίνθου, στην Τροχαία Κορίνθου και στο ΕΚΑΒ Κορίνθου για την πολύτιμη στήριξή τους και συνδρομή τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Skip to content